Recruitment Software


Recruitment Software

Το λογισμικό προσλήψεων που προσφέρουμε σας βοηθά να μετατρέψετε περισσότερα άτομα που αναζητούν εργασία σε υποψηφίους που κάνουν αίτηση για τις θέσεις εργασίας σας. Έχουμε συνδυάσει ένα σύγχρονο career site, τη δυνατότητα εύρεσης βιογραφικών με εργαλεία πολλαπλών αναρτήσεων των αγγελιών σας σε 7.000 sites και κλαδικά δίκτυα.

Suite Recruitment Software2x

Talentstream Recruit

Οι πιο προηγμένες τεχνολογικές λύσεις στην εύρεση και διαχείριση βιογραφικών συνδυάζονται σε ένα πλήρες λογισμικό σύστημα προσλήψεων που καλύπτει όλα όσα χρειάζεστε, από την προσέλκυση υποψηφίων μέχρι την τελική πρόσληψη.

Μάθετε περισσότερα
product-cm-job-advertising2x.png

Talentstream Engage

Μια εταιρική ιστοσελίδα βελτιστοποιημένη για να σας γλυτώσει χρόνο και σχεδιασμό δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον, ώστε οι υποψήφιοι, γρήγορα και εύκολα, να στέλνουν βιογραφικά στις θέσεις εργασίας σας, δεσμεύοντάς τους για μελλοντικές, σχετικές με τα ενδιαφέροντά τους, θέσεις.

Μάθετε περισσότερα
product-cm-job-advertising2x.png

Social Referral

Αξιοποιήστε τη δύναμη των social media για να κάνετε γνωστή την εταιρική σας κουλτούρα και τις θέσεις εργασίας στον οργανισμό σας. Με το SocialReferral θα αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη «φωνή» των υπαλλήλων σας στα κοινωνικά δίκτυα, παρέχοντάς τους εύκολα εργαλεία για να γίνουν οι καλύτεροι εκπρόσωποι του Employer Brand σας και «recruiters» την ίδια στιγμή.

Μάθετε περισσότερα
product-ts-socialreferral-UK@2x.png

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους recruiting μας και
μάθετε πώς το kariera.gr μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας.

Ας μιλήσουμε