Talentstream Recruit


Talentstream Recruit

Διαχειριστείτε όλη τη διαδικασία προσλήψεων με μία all-in-one πλατφόρμα προσλήψεων.

Ζητήστε ένα δωρεάν Demo

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προσελκύσετε ποιοτικούς και ταλαντούχους υποψηφίους και να διεκπεραιώσετε τις εσωτερικές διαδικασίες προσλήψεων από μία πλατφόρμα.

Απλοποιήστε όλη τη διαδικασία προσλήψεων από την προσέλκυση έως και το σημείο της πρόσληψης.

Δημοσιεύστε αγγελίες σε άλλα sites εύκολα και γρήγορα, με την ενσωματωμένη υπηρεσία Broadbean Job Distribution. Βρείτε εύκολα υποψηφίους μέσω αναζητήσεων και τα αποτελέσματα θα σας εμφανιστούν με κατάταξη του πιο σχετικού βιογραφικού πρώτο στη λίστα των αποτελεσμάτων. Απλοποιήστε τις διαδικασίες αιτήσεων και της επικοινωνίας με τους υποψηφίους μέσω μιας εύκολης ροής εργασιών, που προσφέρει το σύστημα. Μετρήστε την απόδοση των προσπαθειών σας στο recruiting με real-time δεδομένα για την απόδοση των καναλιών που χρησιμοποιείτε.

Overview TS Recruit

Βασικά Χαρακτηριστικά

thumbsup.svg

Career Site και Εργαλεία Αναζήτησης Υποψηφίων.
Έχουμε συνδυάσει ένα τεχνολογικά καινοτόμο σύστημα, που περιλαμβάνει ένα εταιρικό career site, με δυνατότητες αναζήτησης βιογραφικών και πολλαπλών δημοσιεύσεων αγγελιών, ώστε να σας δώσει πρόσβαση σε υποψήφιους από χιλιάδες job sites και επαγγελματικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο.

thumbsup.svg

Ένα σύστημα, μια αναζήτηση
Βρείτε και προσλάβετε υποψηφίους με ένα εργαλείο αναζήτησης που φέρνει σε ένα σύστημα παλαιότερους υποψηφίους, υποψηφίους μέσα απο την εταιρία για κάλυψη θέσεων, συστάσεις υπαλλήλων, νέους υποψηφίους και μέλη του επαγγελματικού δικτύου που έχετε φτιάξει, αξιοποιώντας την τεχνολογία αναζήτησης στα job boards στα οποία έχουμε πρόσβαση.

thumbsup.svg

Ροές εργασιών σχεδιασμένες στις ανάγκες σας
Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το recruiting πιο εύκολο για την ομάδα σας και να σας παράσχουμε μεγαλύτερη προβολή σε υποψηφίους και πιο ξεκάθαρες διαδικασίες για τους recruiters, τους υπεύθυνους προσλήψεων και τα στελέχη της εταιρίας σας.

branding.svg

Αυτοματοποιημένο CRM
Μεγιστοποιήστε τα οφέλη από την “δεξαμενή” υποψηφίων που θα έχετε, μειώνοντας το χρόνο πρόσληψης και το κόστος ανά πρόσληψη μέσω της επικοινωνίας και της διατήρησης επαφής με αυτούς τους υποψηφίους αποστέλλοντάς τους νέες θέσεις εργασίας.

thumbsup.svg

Δεδομένα: Σχεδιασμός και Reporting
Αξιολογήστε την διαδικασία αποφάσεων σχετικά με τις προσλήψεις, με real-time στατιστικά και reports.

branding.svg

Μια ομάδα εξυπηρέτησης για εσάς
Μεγιστοποιήστε την απόδοση του software με μια ομάδα του kariera.gr που θα εξασφαλίσει την ομαλή εφαρμογή και παραμετροποίηση του συστήματος για τις ανάγκες της εταιρίας σας και την εύκολη χρήση του εργαλείου από την ομάδα σας.

“I would highly recommend StaffNurse.com and the Talentstream Recruit solution to anyone
in the market for a recruitment platform.”

Creenagh Williamson, Group Operations Director, Signature

Signature

Case Studies

section-ressources.png

Resources

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τη συμπεριφορά των υποψηφίων, πώς να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις των προσλήψεων, ΗR ειδήσεις και άλλα θέματα που σχετίζονται με την αγορά; Εδώ θα βρείτε ebooks, Infographics, oδηγίες για επιτυχημένες προσλήψεις, άρθρα κ.ά.

More Resources

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους recruiting μας και
μάθετε πώς το kariera.gr μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας.