Πώς να δημιουργήσετε μια αυτόματη απαντητική επιστολή


Μέσα από τον λογαριασμό σας έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε απαντητικές επιστολές, που θα αποστέλλονται αυτόματα κάθε φορά που ένας υποψήφιος θα κάνει αίτηση για την θέση εργασίας που έχετε δημοσιεύσει.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε τη δική σας απαντητική επιστολή:

  1. Μπείτε στον λογαριασμό σας πληκτρολογώντας το e-mail και το password σας.
  2. Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε Εργαλεία Λογαριασμού από το πάνω τμήμα της οθόνης.
  3. Από την λίστα αριστερά, πατήστε στην επιλογή Επιστολές.
  4. Στη σελίδα Οι επιστολές μου, επιλέξτε Προσθήκη νέας επιστολής.
  5. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για την επιστολή σας, όπως για παράδειγμα τον τίτλο της θέσης που θα συνοδεύει ή αν χρησιμοποιήσετε μια επιστολή για όλες τις αγγελίες σας, απλά ονομάστε την Απαντητική Επιστολή.
  6. Επιλέξτε αν θα είναι μόνο κείμενο ή αν θα θέλατε να συνοδεύεται από το λογότυπο σας ή κάποιο image σχετικό με την εταιρεία σας και απλά μεταφέρετε το bullet στην αντίστοιχο προσχέδιο (preview) επιστολής.
  7. Εισάγετε το κείμενο που επιθυμείτε. Αυτό μπορεί να είναι σχετικό με την διαδικασία επιλογής του υποψηφίου, το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η διαδικασία ή απλά μια ευχαριστήρια επιστολή για την υποβολή της αίτησης.
  8. Μπορείτε να κάνετε ένα Preview As Auto Response ώστε να ελέγξετε τι έχετε δημιουργήσει, και μετά πατήστε Save. 

 

Πώς να συνδέσετε την Αυτόματη απαντητική επιστολή με μια αγγελία

Αφού έχετε ολοκληρώσει την Επιστολή σας και έχετε ήδη ενεργοποιήσει την αγγελία σας, επιλέξτε τον αριθμό δίπλα στην επιστολή που δημιουργήσατε, ώστε να την συνδέσετε με την αγγελία σας.

Επιλέξτε Αγγελίες που δεν έχουν συνδεθεί, βρείτε την αγγελία που θέλετε να συνδέσετε, επιλέξτε την και πατήστε Σύνδεση αγγελιών με την επιστολή.

Αν είστε στην διαδικασία ανάρτησης της αγγελίας σας και έχετε ήδη δημιουργήσει την επιστολή σας, απλά επιλέξτε την στο πεδίο Επιλέξτε μια Επιστολή από το drop down menu και θα ενεργοποιηθεί μαζί με την ανάρτηση της αγγελίαςσας.


Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2108115318 ή στο customercare@kariera.gr
.

 

 


Πώς να δημιουργήσετε μια αυτόματη απαντητική επιστολή

Leave a Reply