Δημοσίευση Αγγελιών


Δημοσίευση Αγγελιών

Στο kariera.gr κάθε αγγελία λαμβάνει κατά μέσο όρο 130 αιτήσεις. Επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο αγγελιών και δημοσιεύστε την αγγελία σας τώρα!

Λάβετε περισσότερα βιογραφικά.

Η δημοσίευση της αγγελίας σας για εμάς στο kariera.gr είναι απλά το πρώτο βήμα. Συμπληρωματικά, οι υποψήφιοι που αναζητούν εργασία ενθαρρύνονται να αποστείλουν το βιογραφικό τους και σε άλλες προτεινόμενες αγγελίες, όπως και τη δική σας, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο kariera.gr. Οι υποψήφιοι, επιπλέον, λαμβάνουν emails με περισσότερες αγγελίες, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των αιτήσεων που εσείς λαμβάνετε. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε αναλυτικά στοιχεία σχετικά με την απόδοση των αγγελιών σας, καθώς και συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε την προβολή και απόδοσή τους. Αξιοποιήστε πλήρως μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση των αγγελιών σας, αλλά και για να ενισχύσετε την εικόνα που έχουν οι υποψήφιοι για την εταιρία σας ως εργοδότη. Μερικές από αυτές τις επιλογές περιλαμβάνουν: εταιρικό λογότυπο, φωτογραφίες, βίντεο ή ένα σύντομο προφίλ της εταιρίας συνδεδεμένο με τις ανοιχτές θέσεις εργασίας.
Overview Job Advertising

Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς πακέτο αγγελιών

Επιλέγοντας πακέτα αγγελιών μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι 900€!

1
Αγγελία εργασίας
190€
ανά αγγελία
1 μήνα δημοσίευσης
Άμεση δημοσίευση!
Δημοσίευση Τώρα
2
Αγγελίες εργασίας
160€
ανά αγγελία
1 μήνα δημοσίευσης
Εξοικονομήστε 60€
Δημοσίευση Τώρα
5
Αγγελίες εργασίας
140€
ανά αγγελία
1 μήνα δημοσίευσης
Εξοικονομήστε 250€
Δημοσίευση Τώρα
10
Αγγελίες εργασίας
100€
ανά αγγελία
Best Value
1 μήνα δημοσίευσης
Εξοικονομήστε 900€
Δημοσίευση Τώρα

Βασικά Χαρακτηριστικά

thumbsup.svg
Προτεινόμενες Αγγελίες. Δημοσιεύστε τις ανοιχτές θέσεις εργασίας σας και το “έξυπνο” σύστημά μας θα τις προβάλλει και προτείνει στους σχετικούς και κατάλληλους υποψηφίους.
advertising_sky.svg
Branding Αναδείξτε την εταιρική σας κουλτούρα και τα οφέλη που απολαμβάνει όποιος εργάζεται στην εταιρία σας, με customized branding λύσεις και extra υπηρεσίες, όπως την προσθήκη του εταιρικού σας προφίλ.
Integration
Σύνδεση με ATS Αυτόματη αποστολή των θέσεων εργασίας σας στο kariera.gr και λήψη όλων των πληροφοριών των αιτήσεων στο ATS που χρησιμοποιείτε.
Screening
Υπηρεσίες Screening Αυτόματη ταξινόμηση και κατάταξη των αιτούντων με ερωτήσεις διαλογής των οποίων τη σημαντικότητα έχετε εσείς ορίσει.
“We felt that we had an ongoing relationship with somebody who was going to listen to us, who was going to treat us like we were just as important as some of the other big players.”

Kim Weaver, HR Manager, Matthew Clark

Voyage-Care-colour-clear-background-RGB

Case Studies

section-ressources.png

Resources

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τη συμπεριφορά των υποψηφίων, πώς να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις των προσλήψεων, ΗR ειδήσεις και άλλα θέματα που σχετίζονται με την αγορά; Εδώ θα βρείτε ebooks, Infographics, oδηγίες για επιτυχημένες προσλήψεις, άρθρα κ.ά. Resources

Σας ενδιαφέρει;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους συμβούλους recruiting μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας βοηθήσει να μάθετε πώς το kariera.gr μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας.