Πώς να αναρτήσετε μια αγγελία στο kariera.gr


Το να δημιουργήσετε μια αγγελία στο kariera.gr είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια tricks που θα κάνουν την αγγελία σας να εμφανίζεται όχι μόνο σε περισσότερους υποψηφίους αλλά και στους πιο κατάλληλους για τη θέση.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε πόσο εύκολη είναι η διαδικασία δημιουργίας και δημοσίευσης θέσεων εργασίας στο kariera.gr

Ή απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας πληκτρολογώντας το e-mail και το password σας.
 2. Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε ΑΓΓΕΛΙΕΣ από το μέσο της οθόνης.
 3. Στη συνέχεια επιλέξτε το προϊόν/αγγελία που έχετε αγοράσει.

 

 1. Μόλις το επιλέξετε, πατήστε πάνω στη Δημιουργία νέας αγγελίας. Αν δεν έχετε δημιουργήσει κάποιο πρότυπο αγγελίας, απλά προσπεράστε την Επιλογή Προτύπου.
 2. Αμέσως μετά θα πρέπει να εισάγετε τον τίτλο της αγγελίας σας.
  Kariera tips: Ο τίτλος πρέπει να είναι απλός και χωρίς συντομογραφίες, καθώς σπάνια γίνεται αναζήτηση με συντομογραφίες.

   

 3. Επιλέξτε τις κατηγορίες που θέλετε να καταχωρίσετε την αγγελία σας. Υποχρεωτική είναι τουλάχιστον μια κατηγορία, ωστόσο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε και επιπλέον δυο.
Kariera tips: Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε και τις 3 κατηγορίες σε κάθε ανάρτηση σας, καθώς έτσι η αγγελία σας θα έχει περισσότερες εμφανίσεις.

 

 1. Επιλέξτε το Εταιρικό σας Προφίλ. Αν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα, απλώς σημειώστε την Επωνυμία της εταιρείας σας στο αντίστοιχο πεδίο. Σε περίπτωση που θέλετε να αναρτηθεί ανώνυμα η αγγελία σας απλά παραλείψτε το συγκεκριμένο πεδίο.

 

 1. Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε προαιρετικά ένα Εικαστικό (Branding type) που έχετε δημιουργήσει σε συνεργασία πάντα με τον Υπεύθυνο Διαχείρισης του λογαριασμού σας.

 

 1. Μπορείτε να εφαρμόσετε το λογότυπό σας, είτε χρησιμοποιώντας ένα νέο, από την επιλογή Use new, είτε ένα από μια προηγούμενη ανάρτησή σας από την επιλογή Use Existing. Το λογότυπό σας πρέπει να έχει διαστάσεις 135x60 pixels. Αν χρησιμοποιείτε Εταιρικό Προφίλ, το λογότυπό σας θα συνδεθεί αυτομάτως με την αγγελία.
 1. Για να αναρτήσετε μια θέση εργασίας, απαιτείται μια τοποθεσία. Η τοποθεσία θα πρέπει να αφορά γεωγραφική θέση και δεν μπορεί να είναι ολόκληρη φράση. Για να κάνετε πιο συγκεκριμένη την περιοχή εργασίας, χρησιμοποιείστε το πεδίο: Πόλη Μετακίνησης, π.χ. Παλαιό Φάληρο.

  Kariera tips: Καλό είναι να μην δημοσιεύετε κείμενο που να αναφέρει δύο περιοχές. Αν αναζητάτε υποψηφίους από την Αθήνα αλλά και από τη Θεσσαλονίκη, αναρτήστε 2 διαφορετικές αγγελίες, ώστε να έχετε τα καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα.
 1. Προχωρώντας θα πρέπει να εισάγετε το κείμενο της αγγελίας σας. Μπορείτε να επισυνάψετε αρχείο από τον υπολογιστή σας, να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση ή να πληκτρολογήσετε το επιθυμητό κείμενο. Σας συνιστούμε να εισάγετε ολόκληρο το κείμενο στο πεδίο Περιγραφή Θέσης Εργασίας, αφήνοντας το πεδίο Απαιτήσεις Θέσης κενό (χρησιμοποιώντας μόνο το πλήκτρο space). Επίσης, όταν ολοκληρώσετε την διαδικασία, καλό είναι να ελέγξετε τα κενά που δημιουργούνται.
Kariera tips: Πάντα το κείμενο που περιγράφει την θέση εργασίας, πρέπει να είναι κατανοητό και ξεκάθαρο προς τους υποψηφίους. Αναφέρατε τα καθήκοντα της θέσης, τα προσόντα του υποψηφίου καθώς και το τι προσφέρετε ως εταιρεία ώστε να γίνει πιο ελκυστική η αγγελία σας.

 

 1. Αν λαμβάνετε πολλά βιογραφικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο θα μπορεί να απαντήσει ο υποψήφιος πριν ολοκληρώσει την αίτησή του. Προχωρώντας, μπορείτε να προσθέσετε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για την θέση εργασίας –κάτι που συνιστούμε, όπως για παράδειγμα την Σχέση απασχόλησης (πλήρης, μερική κλπ), την απαιτούμενη Εκπαίδευση κ.ά. Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

 1. Έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε κάποια στοιχεία επικοινωνίας. Ωστόσο, αν θέλετε να είναι ανώνυμη η αγγελία καλό θα είναι να διαγράψετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας που εμφανίζονται αυτόματα.

 1. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να επιλέξετε αν θα λαμβάνετε τα βιογραφικά μέσω email. Με την επιλογή αυτή τα βιογραφικά θα αποθηκεύονται και στον λογαριασμό σας.

 1. Αντί για email μπορείτε να τικάρετε την επιλογή "Επιτρέπεται στους υποψήφιους να στέλνουν το βιογραφικό τους μέσω του εταιρικού μου Web Site" και να προσθέσετε κάποιο link στο αντίστοιχο πεδίο, ώστε οι υποψήφιοι να δρομολογούνται στο site σας για να ολοκληρώσουν την αίτησή τους μέσα από μια δική σας σχετική φόρμα.

Kariera tips: Οι υποψήφιοι καλό είναι να μεταφέρονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην φόρμα της αίτησης, έτσι ώστε να μειώσετε το ποσοστό αποτυχίας.

 

Extra tips:
Με την συμπλήρωση ενός ημερολογιακού μήνα η αγγελία σας θα λήξει αυτόματα. Ωστόσο, αν θέλετε να ανανεωθεί αυτόματα, επιλέξτε στο αντίστοιχο πεδίο για πόσους μήνες επιθυμείτε να ανανεώνεται.

Μια ακόμα λειτουργία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι η αποστολή αυτόματων απαντητικών επιστολών, που θα λαμβάνει κάθε υποψήφιος ολοκληρώνοντας την αίτησή του.

Τέλος, χρησιμοποιήστε τον κωδικό θέσης εργασίας, ώστε να μπορείτε να διαχωρίσετε τις αγγελίες που έχετε δημοσιεύσει, αν έχετε αναρτήσει περισσότερες από μια.

 1. Σε αυτό το σημείο αν είστε ικανοποιημένοι με την αγγελία σας, επιλέξτε Συνέχεια.

Αν θέλετε να καταχωρίσετε τώρα την αγγελία σας, πατήστε Δημοσίευση τώρα. Αν όμως θέλετε να γίνει η ανάρτηση κάποια άλλη χρονική στιγμή επιλέξτε Δημοσίευση αργότερα και δίπλα δηλώστε την επιθυμητή ημερομηνία Δημοσίευσης.

Επίσης, αν επιθυμείτε να μείνει ενεργή για μικρότερο διάστημα από αυτό των 30 ημερών, συμπληρώστε την ημερομηνία αρχειοθέτησης στο αντίστοιχο πεδίο.

Για να ολοκληρώσετε τη δημοσίευση, επιλέξτε Καταχώριση.

 

 

Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2108115318 ή στο customercare@kariera.gr !

 


Πώς να αναρτήσετε μια αγγελία στο kariera.gr

Leave a Reply