Σχετικά με εμάς


Για περισσότερα από 20 χρόνια ενισχύουμε την απασχόληση, βοηθώντας οργανισμούς να στοχεύσουν, να προσελκύσουν και να διατηρήσουν ό,τι πιο πολύτιμο: τους ανθρώπους τους.

Mission Statement

Στόχος μας, σε κάθε μας δράση, είναι
να ενισχύουμε την απασχόληση

Είμαστε οι άνθρωποί μας. Είμαστε κάθε ανθρωποκεντρική μας προσπάθεια για να αναδείξουμε οποιαδήποτε ευκαιρία απασχόλησης και να ενδυναμώσουμε κάθε έναν υποψήφιο εργαζόμενο της χώρας μας με τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη διεκδίκησή της.

Μαντώ Πατσαούρα

Managing Director, kariera.gr

Ποιοι είμαστε

Το kariera.gr είναι το μεγαλύτερο website για την εργασία στην Ελλάδα. Διαρκείς έρευνες για τη νέα γενιά, ανάλυση δεδομένων για την αγορά εργασίας, συνεχώς εξελισσόμενες υπηρεσίες στην προσέλκυση, επιλογή, διαχείριση και εκπαίδευση υποψηφίων, και ένας ευρύς, εξειδικευμένος κύκλος στρατηγικών συνεργασιών συνθέτουν το όραμά μας στην πράξη.

Το kariera.gr ιδρύθηκε το 1997 και με πάνω από 500.000 επισκέπτες τον μήνα, είναι leader στην αγορά ανεύρεσης εργασίας.

To kariera.gr σε αριθμούς

92%

των εταιριών της λίστας Fortune 1000 συνεργάζονται με εμάς

000

Lorem Ipsum

60+

αγορές που το CareerBuilder έχει παρουσία. Συγκεκριμένα εκτείνεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, τον Καναδά, την Ασία μέχρι και τη Νότια Αμερική.

1.000

συνεργάτες των οποίων τα career sites υποστηρίζονται από το CareerBuilder. Συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 300 εφημερίδες και κορυφαία portals

Kariera.gr Team

Theofilos (Theo) Vasileiadis

Theofilos (Theo) Vasileiadis

co-Founder/Chairman

Manto Patsaoura

Manto Patsaoura

Managing Director

An MBA graduate with 11 years of experience in the Human Capital Management field, a proven sales track record (annually awarded for top sales performance) and a passion for building and leading high-performance teams. She joined Kariera.gr in 2008 and was promoted to Sales Director in 2012. During her tenure, her team was recognized as one of the best performing teams in the EMEA group, with outstanding annual sales achievements amidst economic crisis. She became the Managing Director and BoD member of Careerbuilder Greece in 2017, accelerating the business’ growth. In 2019 she was named Managing Director of CareerBuilder Sweden.

In addition to her professional track record, she was BoD member and Local Committee President of AIESEC in Athens University of Economics & Business (2001-2003), and Teaching Assistant of “Establishing & Sustaining Effective Managerial Interactions” at AUEB’s MBA International (2009-2011).

“After 11 years with kariera.gr, I remain committed to the business and our people, and loyal to our mission to “empower employment”, helping candidates make their first or next career step and thus, contributing to the labour market recovery.”

Christos Kourouklis

Christos Kourouklis

Sales Director

Foteini Gaitanli

Foteini Gaitanli

Marketing & Communications Director

Georgia Pata

Georgia Pata

Senior Accounting Manager

Είμαι η Γεωργία Πάτα και έχω σπουδάσει Βιομηχανική Διοίκηση στο ΠΑ.ΠΕΙ & πριν 1 χρόνο περίπου τελείωσα το μεταπτυχιακό μου, iMBA International στο ΟΠΑ. Τα τελευταία 14 χρόνια είμαι στην ομάδα του kariera.gr στο τμήμα του λογιστηρίου. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχω δει όλες τις εκφάνσεις του λογιστηρίου & πρόσφατα έγινα υπεύθυνη του τμήματος. Μου αρέσει η οργάνωση, η τάξη (στα όρια του ψυχαναγκασμού!) και η λεπτομέρεια στη δουλειά μου! Σιχαίνομαι την φράση «έλα μωρέ δεν βαριέσαι!» και τον ελευθέρο χρόνο μου κάνω TRX & Pilates!

Konstantina Grigoriou

Konstantina Grigoriou

Hiring Solutions Manager

Η Κωνσταντίνα σπούδασε Marketing και Επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ’ όπου ολοκλήρωσε και το Master της στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Εντάχθηκε στην οικογένεια του kariera.gr το 2008 ως Inside Sales Executive μετά από 2 χρόνια που εργάστηκε στον ΟΤΕ και σταδιακά εξελίχθηκε στο τμήμα Συμβούλων Πωλήσεων ως Business Development Executive, Major Account Executive και εν τέλει National Account Executive. Από το Σεπτέμβριο του 2018, έχει αναλάβει επικεφαλής του τμήματος των Recruiter του kariera.gr, ως Hiring Solutions Manager. Το kariera.gr αποτελεί έναν από τους λίγους start-up οργανισμούς στην Ελλάδα που θεωρείται success story και ο οποίος εξαγοράστηκε το 2007 από το CareerBuilder. Η Κωνσταντίνα έχει 10ετή εμπειρία στο να έρχεται σε επαφή με εργοδότες και με υποψηφίους με στόχο να βρεθεί «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση». Αγαπημένο motto: «Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Τα νέα μας

Μετά covid κέρδη ενός leader

Η εργασία από το σπίτι έχει επιταχύνει τη γέννηση «καινοτόμων» - και κυρίως νέων- τάσεων στους τρόπους δημιουργίας μιας αποδοτικής ομάδας.
Read More »

Εργασία στο kariera.gr

Γίνε μέλος μιας ομάδας με παθιασμένους ανθρώπους

Το kariera.gr αναζητά συνεχώς ανθρώπους να ενταχθούν στην ομάδα του. Επισκεφτείτε το site μας για να μάθετε τα οφέλη και τους λόγους για τους οποίους οι εργαζόμενοί μας αγαπούν τόσο την εταιρεία.

Η ιστορία μας

Δείτε παρακάτω την εξέλιξη του kariera.gr

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες το kariera.gr έχει αλλάξει τους κανόνες στην προσέλκυση, επιλογή και ενδυνάμωση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, με στόχο την ενίσχυση της απασχόλησης στην Ελλάδα.

Πού είμαστε

Find Us at Our Global Hubs

EUROPE
Greek HQ

Ap. Pavlou 10A
15123 Maroussi
Athens, Greece

EUROPE
EUROPEAN HQ

First Floor, South Quay Building
183 Marsh Wall
London
E14 9SR

staticmap

NORTH AMERICA
CORPORATE HQ

200 N laSalle Drive
Suite 1100
Chicago, IL 60601

 staticmap

ASIA PACIFIC
TECHNOLOGY HUB

Unit A, Floor 10
500 Pudong S Road
Pudong New Area
Shanghai, China