Οδηγός Καριέρας


Branding services

Οδηγός Καριέρας

Ενδυναμώστε το προφίλ σας ως εργοδότη στο κοινό των νέων αποφοίτων και εργαζομένων.

O Οδηγός 2019 σε νούμερα

45

Εταιρείες & Εκπ. Οργανισμοί​

25.000

Αντίτυπα

5.722

Impressions on Issuu.com​

1.814

Downloads​

Ένας
χρήσιμος
Οδηγός

Ο Οδηγός Καριέρας αποτελεί μέρος μιας συστηματικής και συνολικής προσπάθειας ώστε να έρθουν κοντά οι νέοι απόφοιτοι και υποψήφιοι με τις εταιρείες που αναζητούν προσωπικό.​

Η ετήσια έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση του kariera.gr που απευθύνεται σε νέους απόφοιτους πανεπιστημίων και μεταπτυχιακών καθώς και σε άτομα που αναζητούν την πρώτη τους δουλειά, ή στελέχη που σκέφτονται το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Γιατί να δηλώσετε συμμετοχή:

Ενδυνάμωση του προφίλ σας

ως εργοδότη επιλογής στο κοινό των νέων αποφοίτων και εργαζομένων. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να καταστήσετε την εταιρεία σας Νο1 επιλογή των πιο ταλαντούχων υποψηφίων.

Προσέλκυση νέων ταλέντων

(ιδιαίτερα νέων αποφοίτων και νέων εργαζομένων) που αναζητούν εργασία ή πρακτική άσκηση σε εταιρίες, οι οποίες αποτελούν πρότυπο σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.

Δυνατότητα προβολής

των προϊόντων-υπηρεσιών της εταιρείας σας, μέσω της παρουσίασής της σε ένα ευρύ κοινό.

Βασικά Χαρακτηριστικά​

Premium παρουσίαση

2 σελίδες άρθρο Κλάδου + 1 σελίδα πληροφορίες για την εταιρεία + 1 διαφημιστική καταχώρηση + λογότυπο με κειμενάκι στην εισαγωγική ανά κλάδο – Αφορά σε 1 μόνο καταχώρηση εταιρειών σε κάθε κλάδο.

Δισέλιδη παρουσίαση

1 σελίδα πληροφορίες για την εταιρεία + 1 διαφημιστική καταχώρηση.​

Μονοσέλιδη παρουσίαση

1 σελίδα πληροφορίες για την εταιρεία ή 1 διαφημιστική καταχώρηση.​

Σας ενδιαφέρει;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους συμβούλους recruiting μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας βοηθήσει να μάθετε πώς το kariera.gr μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας.