ΟΙ KAΛΥΤΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ 6ου UP EVENT | μέρος Α’

UpEventA_b2b
Οι Ημέρες Καριέρας 2019 για ακόμη μία χρονιά πραγματοποιήθηκαν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και παράλληλα με το μεγαλύτερο event για την εργασία το Up Εvent συνέχισε τη δράση του με πολλές ομιλίες προς τους υποψηφίους.

Της Μίας Κόλλια

Το Up Event αφορά ομιλίες ή και συνεντεύξεις από τη δημοσιογράφο και συντονίστρια Μία Κόλλια, διακεκριμένων προσωπικοτήτων από όλους τους τομείς εργασίας, οι οποίοι μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, δείχνουν το δρόμο της εξέλιξης στους παρευρισκόμενους, παρουσιάζουν με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασία, υποδεικνύουν μέσω της δικής τους ιστορίας τον τρόπο να κάνουμε την ιδέα μας πραγματικότητα.

Εθελ Αγγελάτου, LinkedIn trainer, personal corporate & employer branding coach

«Ο,τι και να θέλετε να κάνετε, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα πλάνο και να έχετε καλοσχεδιασμένη στρατηγική»

«Βγείτε από τον συνήθη τρόπο σκέψης σας, δοκιμάστε αρκετά διαφορετικά πράγματα και μιλήστε με κόσμο. Θα μάθετε πληροφορίες στις οποίες δεν θα είχατε πρόσβαση με κανέναν άλλον τρόπο»

Ελενα Παπαδημητρίου, Δημοσιογράφος  

«Η εμπειρία τού να ζεις στο εξωτερικό ή του να ταξιδεύεις, αλλάζει πάρα πολύ τον τρόπο που βλέπεις τη χώρα σου. Μαθαίνεις να μην φοβάσαι ό,τι δεν σου είναι οικείο. Μαθαίνεις να δέχεσαι το διαφορετικό με μεγαλύτερη άνεση»

«Πρέπει να ψάχνουμε πιο πολύ τον τρόπο που ενημερωνόμαστε. Υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι ανά τον κόσμο και μπορείτε να τους παρακολουθείτε»

 «Όταν ταξιδεύετε να είστε περίεργοι για το πώς μιλούν οι άνθρωποι, τι τρώνε και ποιες οι συνήθειες τους. Αυτό αποτελεί εφόδιο για οποιαδήποτε δουλειά»

Βασίλης Βασιλειάδης, Founder Vividvibes

«Ο άνθρωπος για να μπορέσει να βιώσει την ελευθερία και να τη διαχειριστεί σωστά, πρέπει να μπορεί να δει πού είναι τα όρια. Τα όρια αυτά πρέπει να τα σέβεται»

Μίνως Μάτσας, συνθέτης

«Θεωρώ την περιέργεια, πολύ βασικό συστατικό οποιασδήποτε δουλειάς. Είναι το drive για να συνεχίσεις να προχωράς παρακάτω. Ταυτόχρονα, φυσικά, με το πάθος»

«Συναισθηματική νοημοσύνη είναι να μπορείς να καταλάβεις τους άλλους αφού έχεις κατανοήσει εσένα»

«Νιώθω τυχερός γιατί ήξερα τι θέλω να κάνω από την αρχή και αυτό είναι τύχη για όποιον το ξέρει»

Εκάβη Βαλλερά, Director of Strategic Planning DESMOS non profit foundation

«Ολα τα skills πια αφορούν κάθε εργασιακό τομέα – μπορείς να τα αξιοποιήσεις παντού και να κεφαλαιοποιήσεις πάνω σε αυτά, όπου και να βρεθείς. Η μια εμπειρία δεν ακυρώνει την προηγούμενη ούτε τη διαγράφει»

«Είναι σημαντικό να βρίσκεις νόημα σε αυτό που κάνεις καθημερινά, γιατί αυτό σε απορροφά και σε ρουφάει και πρέπει τελικά να αξίζει όλη την κούραση και τη δυσκολία που ζεις»


ΟΙ KAΛΥΤΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ 6ου UP EVENT | μέρος Α’
Tagged on:             

Leave a Reply