Το 5ο και καλύτερο Up Event!

Up Event
20.000 συνεντεύξεις εργασίας και πάνω από 7500 επισκέπτες στις Ημέρες Καριέρας 2018 – 50.000+ θεατές στις ομιλίες του Up Event μέσω Facebook Live! Aυτά ζήσαμε το σκ 13 και 14 Οκτωβρίου κατά τις Ημέρες Καριέρας, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Στις Ημέρες Καριέρας 2018 συμμετείχαν 60 εταιρείες, 20% περισσότερες από πέρσι, από διάφορους κλάδους, εκπαιδευτικοί οργανισμοί και περισσότεροι από 7500 υποψήφιοι.

Και έτσι λοιπόν οργάνωσα και το 5ο Up Event της ζωής μου για να συγκινηθώ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μοιάζει πια να έχει γίνει συνήθεια, συνείδηση, ένα συνέδριο αξιών και ιδεών που δεν μοιάζει με κανένα. Ενας στόχος ζωής επιτυγχάνεται κάθε χρόνο: να βοηθηθούν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι με ακόμη πιο ουσιαστικό τρόπο. Και έτσι φέτος όλα τα ένιωσα πιο δυνατά – ωριμάζει το Up Event, ωριμάζουμε κι εμείς μαζί του.

Ηταν οι καλεσμένοι; Ηταν το κοινό; Ηταν η διευθύντρια του kariera.gr, Μαντώ Πατσαούρα και η διευθύντρια marketing Φωτεινή Γαϊτανλή (εμπνεύστρια άλλωστε και της οργάνωσης) που υποστήριζαν σθεναρά το event και εξέφραζαν τη χαρά και ικανοποίησή τους για τις ομιλίες, ήταν οι ίδιοι οι ομιλητές που έδειχναν ενθουσιασμένοι και κατά τη διάρκεια των ομιλιών και μετά που μιλούσαν με τον κόσμο; Ηταν οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον και που χειροκρότησαν θερμά; Ηταν οι φοιτητές που έμαθαν δρόμους για μετά το Πανεπιστήμιο, από οργανισμούς που χρηματοδοτούν ένα διδακτορικό ως άλλους που χρηματοδοτούν έξυπνες νεοφυείς επιχειρήσεις; Ηταν οι νέοι που έμαθαν από τις αληθινές ιστορίες άλλων που δεν τους έκρυψαν ούτε τα καλά ούτε τα κακά; Ηταν οι μεγαλύτεροι που άκουσαν πως, ναι, γίνεται να αλλάξεις πορεία και γίνεται να ξαναμπείς στον εργασιακό χώρο ακόμη και αν ήσουν ένας από τους άτυχους της κρίσης;

Ηταν όλοι, όλοι όσοι έφυγαν με έναν τόνο αισιοδοξίας ή με μια αχτίδα ελπίδας ή με μία ιδέα που δεν είχαν σκεφτεί, με μία λύση που δεν τους είχε έρθει ποτέ στο κεφάλι.

Πλάι στις μεγάλες εταιρείες που υποδέχονταν τον κόσμο, ήταν εκεί, σπουδαίοι άνθρωποι να εξομολογούνται από καρδιάς μυστικά και αλήθειες. Που κατέληγαν πάντα στην εμψύχωση. Τους ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι τα επόμενα χρόνια να εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο αυτό το… πιο αισιόδοξο γεγονός της χρονιάς.

Της Μίας Κόλλια


Το 5ο και καλύτερο Up Event!

Leave a Reply